torsdag den 7. juli 2011

Hvornår bliver de radikale socialliberale igen?

svar på tiltale til Zenia Stampe i hendes blog på Politiken.dk:
Vil koret fra rød stue stoppe afsyngning af Internationale?


Zenia Stampe, der er en meget ambitiøs radikal næstforkvinde, har på sin blog begået endnu et radikalt indlæg, der bebrejder S+SF, at de tager nogle af de samme problemer op som DF - frem for som de Radikale strudse at bekæmpe partiet og i øvrigt stikke hovedet i jorden for at fiske stemmer og undgå at se, tale om og prøve at løse de reelle problemer i Danmark anno 2011.


Kære Zenia Stampe

Ja, den moderne socialisme har en helt central international(istisk) dimension, og den er f.eks. afspejlet i den nye Liberalsocialismes 1. hovedmål for det 21. århundrede:

A) LS ønsker som første hovedmål at opnå at komme så tæt på at udrydde ulighed og fjendskab i verden, at alle klodens borgere frit kan rejse, elske, bosætte sig og arbejde, præcis hvor man vil, og så man kan fjerne alle atomare, biologiske og kemiske våben.


Men der er nogle ting, I radikale må lære at forstå - hvis I da ellers vil:

1. Det er et meget stort mål, og der er endda to til, og det stiller kæmpe krav til holdningsændringer (f.eks.at droppe nullernes forbrugerisme, som jeres topskattelettelser med VOK har været med til at fremme), omfordeling, intelligent grøn vækst, oma.

2. Socialisme og al politik har også en national side, og når DF kan få 15% af stemmerne ved fremmedhad er det, fordi de har fat i et reelt problem, men en forkert løsning. S+F er følgagtige, men det er helt legitimt at at debattere, hvor mange udenlandske slægtninge landet nu kan klare at tage hvert år.

3. Grænsen for "stuerenhed" i debatten om de 'sorte' danskere og globalisering og kulturproblemer m.m. skal gå ved demokrati og xenofobi, ikke som i jeres retorik ved, at man aldrig må være enige med DF, som har mange vælgere fra lavere lag, hvilket S+F jo netop også har.


4. Jeres radikale vælgere har høj uddannelse, vellønnede jobs og er i toppen af samfundet, og det er ærlig talt ækelt, som I fører ren klassepolitik ved at profilere jer selv på at være anti-DF, for de får så også flere stemmer takket været jeres debatindsats, og på den anden side at tale topskattelettelser og i det hele taget i jeres økonomiske og arbejdsmarkedspolitik m.m. at konkurrere med det ultraliberalistiske Liberal Alliance om at fiske de riges stemmer på et tidspunkt, hvor der er givet for 100 mia. pr. år, hvor velfærden dårligt kan finansieres, og hvor vi hernede i Underdanmark oplever et samfund, der vil tryne og sulte os og lade vold imellem os foregå uhindret.

5. Underdanmark forstået som både sorte og hvide danskere på bunden og med sygdomme osv. kan ikke klare fire år mere med VOK, uden at der udbryder stadig mere spontan oprørsvold, som er ulykkeligt for alle parter, og at I rige radikale ser stort på det siger en hel del om, at I ikke længere er socialliberale - Anna Mee Allerslev i København som eneste fine undtagelse!

6. Dit indlæg er intelligent skrevet, men endnu en gang plat stemmefiskeri på et tidspunkt, hvor dette lands økonomiske og sociale problemer er ved at vokse os alle over hovedet.

vh Claus Piculell, ægte moderne socialliberal, dvs. liberalsocialist!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar